ECO Top - Ny serie kompakta, toppanslutna luftbehandlingsaggregat från
Fläkt Woods!

eCO Top är en ny serie aggregat med toppanslutna kanaler som finns i tre storlekar för luftflöden upp till 0,8 m3/s. Tillsammans med eQ Top kan Fläkt Woods erbjuda en komplett serie toppanslutna aggregat för alla luftflöden upp till 1,4 m3/s.

LÄTTPLACERAT, DISKRET OCH STOR FLEXIBILITET

eCO Top kombinerar kompakt design med topp-anslutning för kanaler, rör och kablar och gör sig därmed perfekt för installation i trånga utrymmen!
Aggregatet är vitlackerat och tillsammans med den låga ljudvolymen gör att eCO Top lämpar sig synnerligen väl för installation i publika utrymmen, såsom gym, lektionssalar och kapprum etc.  

ENKEL INSTALLATION & IGÅNGKÖRNING

eCO Top är designad för enkel intransport och är inte bredare än en standard 900 mm dörröppning. Utöver det så görs igångkörningen med Fläkt Woods kontrollenhet CURO Touch smed en användarvänlig guide, som hjälper dig att snabbt ställa in driftparametrar.

KOMPAKT & ENKELT

  • Samtliga anslutningar (kanaler, rör och kablar) är placerade ovanpå aggregatet vilket underlättar installation i trånga utrymmen

LÅG LJUDNIVÅ

  • < 35 dB(A) 3 m från aggregatet
  • Integrerad kanalljuddämpare i höljet finns som tillval

GENOMTÄNKT DESIGN

  • Vitlackerad med ren design gör att eCO Top smälter in i publika utrymmen
  • Vitlackerade täckplåtar i matchande kulör för kanalanslutningarna finns som tillbehör för ett ännu mer diskret utförande

Ring din lokala Fläkt Woods-säljare  eller kolla in produktsidan om du vill veta mer!